Download
inschrijving wachtlijst
Wachtlijst Inschrijving.pdf
Adobe Acrobat document 150.6 KB
Download
activiteiten vriendenkring
Activiteiten mei VK '24.pdf
Adobe Acrobat document 162.2 KB
Download
activiteiten
Activiteiten mei '24.pdf
Adobe Acrobat document 185.8 KB

Het rust- en verzorgingstehuis heet iedereen welkom die naar het voorbeeld van Pater Stracke eveneens op hogere leeftijd positief wil leven en jong van hart wil blijven. Huize Stracke biedt u de mogelijkheid om dit te doen in een gemoedelijke sfeer, samen met iedereen die hier verblijft of op bezoek komt.

 

Het woonzorgcentrum telt 75 individuele kamers – ook voor echtparen - met individuele badkamer (wc-lavabo en inloopdouche). Elke kamer is hedendaags en comfortabel afgewerkt en voorzien van moderne technologie. Om zich beter thuis te voelen mag de bewoner persoonlijke bezittingen meebrengen, bv. een gemakkelijke zetel, kleine meubeltjes, TV en radio, ijskast, wandversiering enz.

 

Huize Stracke voorziet standaard een hoog-laagbed, een nachtkastje, een kleerkast, een tafel en stoel en een zetel.

Naast uw persoonlijke kamer van +/- 30m2, staat volgende accommodatie ook ter beschikking: een mooie kapel, een gezellige cafetaria, een gezamenlijke eetzaal, een kinelokaal, een kapsalon, goed uitgeruste badkamers, rustige zithoekjes, een mooie binnentuin met vele wandelpaden.

 

Ons zondagrestaurant met zondagmenu en een beperkte kaart staat voor iedereen open van 12.00u. tot 15.00u. Op deze site onder het menu zondagsrestaurant kan u een blik werpen op wat ons keukenteam u te bieden heeft. In het restaurant kan elke bewoner vergezeld van vrienden en/of familie gezellig meetafelen.

 

Bezoekers kunnen vrij gebruik maken van de gezellige cafetaria die dagelijks toegankelijk is vanaf 11.30u. voor een lekker drankje of een kleine snack.

 

Het woonzorgcentrum heeft een uitgelezen en professioneel team van verpleegkundigen en zorgkundigen, een bekwame keukenploeg bereidt de maaltijden, een logistieke ploeg verzorgt de bedeling van maaltijden en dranken in de eetzaal en de kamers, een enthousiast animatieteam organiseert dagelijks activiteiten, en een onderhoudsploeg zorgt ervoor dat alles er proper en netjes blijft uitzien.

 

De dagprijs voor een éénpersoonskamer bedraagt per 1/1/2024 80,62 euro/dag, voor een echtparenkamer 128,92 euro/dag.